Golden Mile Marbella

Golden Mile

Man kan inte tala om Marbella mitt utan att nämna Golden Mile. Golden Mile är berömd för att vara platsen för de mest uttrycksfulla hotellen i Marbella, Marbella Club Hotel och Puente Romano Hotel och för att vara platsen för några av de mest exklusiva fastigheterna på Costa del Sol, inklusive en herrgård som tillhör den Saudiarabiska kungliga familjen.

I Marbella väst så finenr vi Puerto Banús, Nueva Andalucia, San Pedro de Alcántara, Guadalmina Alta och Guadalmina Baja. Det här området är känt för att vara en lekplats för miljonärer och för att ha den högsta koncentrationen av golfbanor av hög kvalitet i Europa. Det här området är även känt för att ha några av de mest exklusiva designer butikerna och för dess glamorösa nattliv.

Det spelar ingen roll ifall du är intresserad av att köpa en semesterlägenhet vid stranden, en lyxvåning med havsutsikt, ett radhus i ett grindsamhälle, en lyxvilla för permanent boende eller byggmark så har Innovative Propertydet mest varierande utbudet av fastigheter till salu i Marbella för att möta all efterfrågor och smak. För mer information om Marbella så kan du besöka Marbellas stadshus turist hemsida som heter Marbella Exclusive.

Sok The Golden Mile

lägenheter & radhus Golden Mile
Villor till salu i Golden Mile

The Golden Mile Radhus

Costa del Sol
€995,000 The urbanization comprises spacious townhouses on a privileged site on ... Mer info
Sängar: 4 | Baden: 3 | Plot Storlek: 0 m2
€900,000 Penthouse, The Golden Mile, Costa del Sol. 2 Bedrooms, 3 Bathrooms, Bu ... Mer info
Sängar: 2 | Baden: 3 | Plot Storlek: 0 m2
€1,195,000 Duplex Penthouse for sale in Las Cañas Beach, Marbella Golden Mile, wi ... Mer info
Sängar: 5 | Baden: 5 | Plot Storlek: 0 m2

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol