Golden Mile Marbella

Golden Mile

Man kan inte tala om Marbella mitt utan att nämna Golden Mile. Golden Mile är berömd för att vara platsen för de mest uttrycksfulla hotellen i Marbella, Marbella Club Hotel och Puente Romano Hotel och för att vara platsen för några av de mest exklusiva fastigheterna på Costa del Sol, inklusive en herrgård som tillhör den Saudiarabiska kungliga familjen.

I Marbella väst så finenr vi Puerto Banús, Nueva Andalucia, San Pedro de Alcántara, Guadalmina Alta och Guadalmina Baja. Det här området är känt för att vara en lekplats för miljonärer och för att ha den högsta koncentrationen av golfbanor av hög kvalitet i Europa. Det här området är även känt för att ha några av de mest exklusiva designer butikerna och för dess glamorösa nattliv.

Det spelar ingen roll ifall du är intresserad av att köpa en semesterlägenhet vid stranden, en lyxvåning med havsutsikt, ett radhus i ett grindsamhälle, en lyxvilla för permanent boende eller byggmark så har Innovative Propertydet mest varierande utbudet av fastigheter till salu i Marbella för att möta all efterfrågor och smak. För mer information om Marbella så kan du besöka Marbellas stadshus turist hemsida som heter Marbella Exclusive.

Sok The Golden Mile

lägenheter & radhus Golden Mile
Villor till salu i Golden Mile

€329,000 This beautiful duplex apartment is located in one of the most exclusiv ... Mer info
Sängar: 3 | Baden: 3 | Plot Storlek: 0 m2
€1,350,000 Unique apartment located in a luxurious gated community on the Golden ... Mer info
Sängar: 4 | Baden: 4 | Plot Storlek: 200 m2
€895,000 Very large duplex penthouse in the heart of the Golden Mile of Marbell ... Mer info
Sängar: 4 | Baden: 4 | Plot Storlek: 0 m2

Nybyggda Fastigheter på Costa del Sol

Pin It on Pinterest

Share This