Penthouse till salu i Marbella

Kraftigt Reducerad - Los Monteros

 

 

 

 

Köp Lägenhet i Spanien

2007 = ÖVER 700,000 Euros

LÄGSTA PRIS NU: 365,000€

Takvågning i Marbella Penthouse Costa del SOl

Detta är en lyxig 3 sovrums takvåning i det exklusiva området Los Monteros de Marbella. Denna takvåning har fantastisk utsikt i nästan alla riktningar tack vare terrasser på båda sidor av lägenheten. Här kan du njuta av fantastisk utsikt över Medelhavet eller fantastisk utsikt över bergen. Vi har många takvåningar i Marbella-området, som erbjuder ett enastående värde för pengarna med en modern och samtida stil som är attraktivt för många nordeuropéer. Även om vi ökar våra budgetar till över 500.000 € kommer det att bli svårt att hitta en jämförbar Takvåning till salu i Marbella.

Los Monteros är bara öster om Marbella City och lägenheten ligger i den övre delen av Los Monteros Marbella med bra utsikt.

Den underbara staden Marbella som ligger i Costa del Sol i Spanien längs stranden som en verklig skönhet i landskapet, blandat traditionell spansk arkitektur med moderna teman. Rena linjer och fasta färger blandas med klassiska bågar och pastell tegelsten, blandat med gammalt och nytt i awe inspirerande konstnärskap. Som nämnts finns det många hotell och hyresfastigheter i området, men många invånare ser också det strandnära som sitt hem. Fastigheterna som ägs av invånarna visar alltid en anda av Spaniens dekorerade men traditionella spanska färger och möbler. Om du har chansen, försök ta en rundtur i några av fastigheterna till salu, så att du kan beundra de omsorgsfullt utformade interiörerna eller se några av de fantastiska traditionella spanska verandorna. Du kommer också att bli positivt överraskad av hur prisvärda dom strand nära bostäderna och fastigheterna centralt faktiskt är.

 

 

 

 

 

PRIS: 365,000 Euros

Utsikter: Hav, Kyst, Bjerg 360 grader.

Boyta: ca 150m2

Sovrum: 3

Badrum: 3

Terrass Storlek: Cirka 80m2

Parkering: Ja

Förråd: Ja

Avstånd till stranden: 9 minuter

 

 

Marbella ligger 25 till 30 minuter från Malaga flygplats och anses vara en mycket populär och säker plats för människor som vill köpa en fastighet på Costa del Sol be för vår nöd försäljning lista och nyhetsbrev!

 

 

 

INNOVATIVE PROPERTY MARBELLA

KAN HJÄLPA DIG FINNA DE BÄSTA OBJEKTEN!

get bank repossessions nueva andalucia

 

Att ordna en visning av denna eller liknande takvåningar till salu i Marbella ring eller skicka ett mail.

TelE: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

 

 

Våra experter i Marbella

Vi har de allra bästa partners, efter många års erfarenhet vet vi vilka advokater eller banker man skall samarbeta med eller undvika. Vår verksamhet bygger på vårt rykte och vi kan inte samarbeta med partners som gör misstag eller upprör våra kunder Vi är experter inom vårt område och vet det bästa för våra kunder. Hus i Spanien Lägenheter Costa del Sol Hus i Marbella Lägenheter i Spanien Bostad Costa del Sol Köpa Bostad i Spanien Villa i Marbella marbella property for sale marbella, house for sale marbella bolig i spania bolig i spanien hus i spania hus i spanien

 

Bostad i Marbella

bolig costa del sol

Innovativ Property Sl. har byggt upp ett bra urval av experter som kan hjälpa våra kunder att finna dom mest attraktiva fastigheterna utan att undanröja rättsliga tvivel och hitta de bästa finansiella erbjudandena. Förutom att hitta de bästa fastighetsaffärerna kan vi också hjälpa till att sätta dig i kontakt med våra topp advokater och banker som talar ditt språk och kan hjälpa till. Innovativ Property har ett stort urval av lägenheter och hus i spanien.

REGISTSTRERA DIG HÄR OCH FÅ VÅRAN TVÅNGSFÖRSÄLJNINGS LISTA!