Moderna Lägenheter till salu nära Marbella

Nu från: 192.000Euro (2016)

 

 

 

 

Moderna lägenheterna i Marbella

2 eller 3 soverum

 

Dessa fantastiska lägenheter har precis släppts och säljs till ett bra pris!
Det finns både lägenheter med 2 och 3 sovrum - de är alla byggda i en modern och tidlös design, med ljudisolering, solenergi, gym och tennisbanor. Hela komplexet är byggt av de bästa materialen och alla har stora tvåglasfönster som ger mycket dagsljus. Alla lägenheter är ljusa och som ni kan se på showen lägenheten, bostäder byggs i skandinavisk stil, vilket gör dem lätta att göra fint.
Från alla lägenheter har fantastisk utsikt över både Medelhavet och bergen. Detta komplex har en gemensam trädgård och pool.
Lägenheterna ligger i ett lugnt område i östra delen av Marbella, bara 8minutter från stranden. 10 minuter från lägenheterna är Nikki Beach, den berömda stranden klubb som året anordnar olika roliga fester. Några minuters bilresa från lägenheterna är huvudvägen där du snabbt och enkelt kan ta sig till både Puerto Banus, Fuengirola och Málaga i både bil och buss.
Dessa lyxiga lägenheter kommer snart att säljas och därför är det på väg att vända snabbt. Priserna startar från 192.000 € -

Ring oss nu för en visning! Tlf: 00 34 635545451

området  

KONTAKTA OSS NU!

FÅ EN UPPDATERAD TVÅNGS LISTA!

 

Tele: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

 

 

skriv ut

PLAN 2 SOVERUM

PLAN 3 SOVERUM

PLAN TÅKVÅGNING 3 SOVERUM

 

 

get bank repossessions nueva andalucia

 

Våra Experter

Vi har de allra bästa partners, efter många års erfarenhet vet vi vilka advokater eller banker man skall undvika. Vår verksamhet bygger på vårt rykte och vi kan inte samarbeta med partners som gör misstag eller upprör våra kunder.

Marbella Costa del Sol

bolig costa del sol

Innovativ Property Sl. har byggt upp ett bra urval av experter som kan hjälpa våra kunder att undanröja rättsliga tvivel och hitta de bästa finansiella erbjudandena. Förutom att hitta de bästa fastighetsaffärerna kan vi också hjälpa till att sätta dig i kontakt med topp advokater och banker som talar ditt språk och kan hjälpa till.

REGISTSTRERA DIG HÄR OCH FÅ VÅRAN TVÅNGSFÖRSÄLJNINGS LISTA!