Moderna Lägenheter till salu Marbella

Reducerade Nu: 168,000€

 

 

 

 

Moderna lägenheterna Marbella

Sol Energi, 10 års garanti, Tennis

Nu:168,000€ (2 sovrum)

Bostad Marbella

Hus i Marbella

Vad är bra med moderna lägenheter nära Marbella ? Jo vi kunde säga panoramautsikt, eller solenergi eller modern design, eller sport faciliteter inklusive en nio håls golfbana och tennisbanor ett gym, eller de kvaliteter och byggkvalitet, men det första man kommer tänka på är det mycket låga priset i denna kris.

Under 2004, 2005 eller 2006 var genomsnittspriset för en lägenhet i La Mairena Elviria-området i Marbella ovan för runt 330.000 €. Så sex år senare ser det ut som en god investering för framtiden.

Dessa moderna lägenheter på costa Del Sol är inte perfekta och vissa människor avskräcks av två frågor. 1. Att gated parkeringen inte är under tak och 2. att det tar ca 8 eller 9 minuter att komma till stranden med bil. Lägenheterna är en kort bilresa till centrum av Marbella och för människor som söker livskvalitet och moderna fastigheter i Marbella eller modern design i Marbella-området erbjuder dessa lägenheter till salu i La Mairena fantastiska mervärden för pengarna.

Vi har andra samtida och moderna lägenheter i Marbella och omgivande områdena.

Det är enkelt att köpa bostad i Spanien med hjälp av Innovative Property. Vi har idag cirka 4000 fastigheter till salu på Costa del Sol i Spanien, såväl hus, radhus och lägenheter.

Den underbara staden Marbella som ligger i Costa del Sol i Spanien längs stranden som en verklig skönhet i landskapet, blandat traditionell spansk arkitektur med moderna teman. Rena linjer och fasta färger blandas med klassiska bågar och pastell tegelsten, blandat med gammalt och nytt i awe inspirerande konstnärskap. Som nämnts finns det många hotell och hyresfastigheter i området, men många invånare ser också det strandnära som sitt hem. Fastigheterna som ägs av invånarna visar alltid en anda av Spaniens dekorerade men traditionella spanska färger och möbler. Om du har chansen, försök ta en rundtur i några av fastigheterna till salu, så att du kan beundra de omsorgsfullt utformade interiörerna eller se några av de fantastiska traditionella spanska verandorna. Du kommer också att bli positivt överraskad av hur prisvärda dom strand nära bostäderna och fastigheterna centralt faktiskt är.

SNABBA FAKTA:

PRIS: €167,000

Lägenheter med 2 sovrum

PRIS: €280,000 PENTHOUSES 3 sovrum.

Om du letar efter fastigheter till salu i The Golden Evliria Mairena området har vi ett bra urval bland annat av fantastiska erbjudanden från banker och nöd försäljningar.

KONTAKTA OSS NU!

FÅ EN UPPDATERAD TVÅNGS LISTA!

 

Tele: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

 

 

 

 

SKRIV UT FAKTA OCH FOTO!

get bank repossessions nueva andalucia

 

Bostad i Marbella

Vi har de allra bästa partners, efter många års erfarenhet av fastighetsbranschen i Spanien vet vi vilka advokater eller banker man skall undvika. Vår verksamhet bygger på vårt rykte och vi kan inte samarbeta med partners som gör misstag eller upprör våra kunder.Köpa bostad i Spanien med Innovative Property är enkelt och våra experter på Costa del Sol gör sitt yttersta för dig som kund för att du skall känna dig trygg med din fastighetsaffär. Hus i Spanien Lägenheter Costa del Sol Hus i Marbella Lägenheter i Spanien Bostad Costa del Sol Köpa Bostad i Spanien Villa i Marbella marbella property for sale marbella, house for sale marbella bolig i spania bolig i spanien hus i spania hus i spanien

Råd från våra experter

bolig costa del sol

Innovativ Property Sl. har byggt upp ett bra urval av experter som kan hjälpa våra kunder att finna dom mest attraktiva fastigheterna utan att undanröja rättsliga tvivel och hitta de bästa finansiella erbjudandena. Förutom att hitta de bästa fastighetsaffärerna kan vi också hjälpa till att sätta dig i kontakt med våra topp advokater och banker som talar ditt språk och kan hjälpa till. Innovativ Property har ett stort urval av lägenheter och hus i spanien.

REGISTSTRERA DIG HÄR OCH FÅ VÅRAN TVÅNGSFÖRSÄLJNINGS LISTA!