Town Houses till salu i Marbella SÅLD

Bank återtag - Lokalisering i Benahavis by

 

 

 

 

PRIS 2008 ÖVER 340,000 euros

Nu: 150,000 euro ÖPPET FÖR BUD!

Hus Marbella Costa del Sol

Detta är ett stor stads hus till salu i närheten av Marbella i den pittoreska byn Benahavis, nära till alla byns fasiliteter och restauranger till ett riktigt attraktivt pris. Banken vill sälja fastigheten mycket snabbt och köpare uppmuntras att lägga bud. Om du letar efter en mycket god investering i möjligen en av Spaniens allra bästa områden, då kan detta vara något för dig. Benahavis är ett av de områden i Spanien med en mycket hög nettoförmögenhet per individ. Dessa hus till salu på Costa del Sol är bara 14 minuters bilresa från Puerto Banus. Vi har många fler centrala hus till salu i Marbella och även andra områden på Costa del Sol från Benalmadena till Gibraltar. Vi mottar nya bra erbjudanden från bankerna så om ni menar köpa fastighet på Costa del Sol vänligen registrera dig för att få våra tvångs försäljnings nyhetsbrev, dock är det bästa sättet att komma och besöka oss då många av de bästa fastigheterna till salu på Costa del Sol inte finns med på mäklarnas webbsidor

Det är enkelt att köpa bostad i Spanien med hjälp av Innovative Property. Vi har idag cirka 4000 fastigheter till salu på Costa del Sol i Spanien, såväl hus, radhus och lägenheter.

 

 

Att ordna en visning av detta hus till salu i Benahavis eller för att se andra egenskaper i Marbella, Benalmadena, Calahonda, Estepona ringa oss nedan eller skicka ett mail:

Tele: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

 

PRIS: 149,000€

Utsikt: Bergsutsikt

Boyta : 205m2

Sovrum: 2

Badrum: 2

Terrass storlek: 45m2

Trädgård: 140m2

Avstånd till strand : 12 minuter

Den underbara staden Marbella som ligger i Costa del Sol i Spanien längs stranden som en verklig skönhet i landskapet, blandat traditionell spansk arkitektur med moderna teman. Rena linjer och fasta färger blandas med klassiska bågar och pastell tegelsten, blandat med gammalt och nytt i awe inspirerande konstnärskap. Som nämnts finns det många hotell och hyresfastigheter i området, men många invånare ser också det strandnära som sitt hem. Fastigheterna som ägs av invånarna visar alltid en anda av Spaniens dekorerade men traditionella spanska färger och möbler. Om du har chansen, försök ta en rundtur i några av fastigheterna till salu, så att du kan beundra de omsorgsfullt utformade interiörerna eller se några av de fantastiska traditionella spanska verandorna. Du kommer också att bli positivt överraskad av hur prisvärda dom strand nära bostäderna och fastigheterna centralt faktiskt är.

 

 

 

 

 

SKRIV UT FAKTA OCH FOTO!

Observera att bilderna är identiskt med visnings huset i samma komplex och vår enhet är omöblerad och kan behövas städas upp!

get bank repossessions nueva andalucia

 

Våra experter på Costa Del Sol

Vi har de allra bästa partners, efter många års erfarenhet av fastighetsbranschen i Spanien vet vi vilka advokater eller banker man skall undvika. Vår verksamhet bygger på vårt rykte och vi kan inte samarbeta med partners som gör misstag eller upprör våra kunder.Köpa bostad i Spanien med Innovative Property är enkelt och våra experter på Costa del Sol gör sitt yttersta för dig som kund för att du skall känna dig trygg med din fastighetsaffär. Hus i Spanien Lägenheter Costa del Sol Hus i Marbella Lägenheter i Spanien Bostad Costa del Sol Köpa Bostad i Spanien Villa i Marbella marbella property for sale marbella, house for sale marbella bolig i spania bolig i spanien hus i spania hus i spanien

Köpa lägenhet i Spanien

bolig costa del sol

Innovativ Property Sl. har byggt upp ett bra urval av experter som kan hjälpa våra kunder att finna dom mest attraktiva fastigheterna utan att undanröja rättsliga tvivel och hitta de bästa finansiella erbjudandena. Förutom att hitta de bästa fastighetsaffärerna kan vi också hjälpa till att sätta dig i kontakt med våra topp advokater och banker som talar ditt språk och kan hjälpa till. Innovativ Property har ett stort urval av lägenheter och hus i spanien.

REGISTSTRERA DIG HÄR OCH FÅ VÅRAN TVÅNGSFÖRSÄLJNINGS LISTA!