Lyx Bank Återtag Marbella

Lägenhet Costa del Sol Reducerad 50%

 

-

LÄgenhet Marbella / Benahavis

FÖRE 398,000€ NU: 189,000€

Bostad Costa Del Sol

Köpa lägenhet Costa del Sol

En av fyra super lyxlägenheter i hög kvalitet i Benahavis kommune, men nära Marbella på Costa del Sol med vackra trädgårdar och pool områden bara en kort bilresa från Puerto Banus (9 minutter) och centrum i gastronical Benahavis (5 minutter). Dessa Lägenheter i Marbella på Costa del Sol har en god kvalitet med kök med Bosch vitvaror, garage och ett förråd. Innan har dessa lägenheter kostat mycket mer och många har betalat mer en dubbelt för samma lägenhet. Vi har också många andra bank återtags lägenheter i marbella till salu på Costa del Sol och får in nya objekt från spanska och engelska banker hela tiden.

Vi har både mot söder väster och söder, österläge alternativt med bra utsikt till golf berg och hav.

Costa del Sol är en 43-mil sträcka av hotell, villor, lyx lägenheter, golfbanor, marinor och nattklubbar som går mellan Torremolinos, strax väster om Malaga ner mot spetsen av Gibraltar. Denna solkust omfattar staden Malaga, vilket ger flygplatsen för området, och städerna Torremolinos, Benalmádena, Fuengirola, Marbella och mycket mer. Skandinaver återvända hit år efter år för sin semester som lockas av mils långa vackra sandstränder, klarblått vatten, varma, soliga vädret och den otroligt härliga tillvaro som livet i Spanien kan erbjuda.

 

 

 

SNABBA FAKTA

SOVRUM: 2

BADRUM: 2

BOYTA: 104 m2

TERRASS STORLEK: 34m2

PARKERING: JA

FÖRVARINGSRUM: JA

AVSTÅND TILL FLYGPLATS: 40 minuter.

 

Vill du spara pengar och hitta fastigheter i Marbella på Costa del Sol? Innovativ Property är specialister på att hitta de bästa erbjudandena, Vi har avtal med alla banker och letar ständigt efter möjligheter, vi erfarna förhandlare och kan spara pengar.

FÅ VÅR TVÅNGSFÖRSÄLJNINGSLISTA HÄR!

 

 

lägenheter i marbella Benahavis Costa del Sol.

Vi har ett stort utbud av fastigheter och bank återtagande till salu på Costa del Sol.

För att se våra fastigheter ring: 00 34 635545451 or email us: gs@for-sale-marbella.com

 

 

 

Visningsresa och mer information om den här tjänsten.
Kontakta oss nu och låt oss skicka ett urval av liknande tjänster.

Tel: 00 34 634545451 Email: info@for-sale-marbella.com

 

Råd från våra experter

Vi har de allra bästa partners, efter många års erfarenhet vet vi vilka advokater eller banker man skall samarbeta med eller undvika. Vår verksamhet bygger på vårt rykte och vi kan inte samarbeta med partners som gör misstag eller upprör våra kunder Vi är experter inom vårt område och vet det bästa för våra kunder. Hus i Spanien Lägenheter Costa del Sol Hus i Marbella Lägenheter i Spanien Bostad Costa del Sol Köpa Bostad i Spanien Villa i Marbella marbella property for sale marbella, house for sale marbella bolig i spania bolig i spanien hus i spania hus i spanien

Lägenhet Costa del Sol

Bank Återtag Costa del Sol

golf properties marbellaInnovative Property Sl. har byggt upp ett bra urval av experter som kan hjälpa våra kunder att finna dom mest attraktiva fastigheterna utan att undanröja rättsliga tvivel och hitta de bästa finansiella erbjudandena. Förutom att hitta de bästa fastighetsaffärerna kan vi också hjälpa till att sätta dig i kontakt med våra topp advokater och banker som talar ditt språk och kan hjälpa till. Innovativ Property har ett stort urval av lägenheter och hus i spanien.

REGISTSTRERA DIG HÄR OCH FÅ VÅRAN TVÅNGSFÖRSÄLJNINGS LISTA!