Lägenheter till salu Fuengirola (2 soverum)

Pris reducerat över 65% Nu: 99,000€

bostad costa del sol fuengirolabosta costa del solhus i fuengirolalägenhet fuengirola till salu

FÅ VÅRAN TVÅNGSFÖRSÄLJNINGS LISTA HÄR!

Tlf: +34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

 

 

 

 

 

Lägenheter reducerad till snabb försäljning.

Pris 2007:260,000€

Pris Nu:99,000€

Köpa Lägenhet Costa del Sol

Bra ägenheter för semestern, nära till alla bekvämligheter två minutter från togstation och 6 minutter promenad till strand.. Dissa lägenheter är till salu i Fuengirola och ligger mycket nära Torreblanca med bra strander och restaurang i närheten.

 

Fuengirola ligger mellan Benalmadena och La Cala på Costa del Sol. Här finns en bra strand och man är bara några minuters bilresa från centrumet och Myramar shopping center med ett bra urval av restauranger och affair.

Om du letar efter fastigheter till salu i Spanien eller i Fuengirola så har vi ett bra urval på bland annat fantastiska erbjudanden från banker och tvångs försäljningar.

 

KONTAKTA OSS NU & FÅ UPPDATERAD TVÅNGSFÖRSÄLJNINGS LISTA!

Tele: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

 

 

 

SNABBA FAKTA:

Lägenhet

Pris: 99,000€

Sovrum: 2

Badrum: 2

Boyta: 80 m²

Terrass: 18 m²

 

Avstånd till strand : 7 minuters gångtid

 

SKRIV UT FAKTA BLAD!

get bank repossessions nueva andalucia

 

Köpa Bostad Costa del Sol

Vi har de allra bästa partners, efter många års erfarenhet av fastighetsbranschen i Spanien vet vi vilka advokater eller banker man skall undvika. Vår verksamhet bygger på vårt rykte och vi kan inte samarbeta med partners som gör misstag eller upprör våra kunder.Köpa bostad i Spanien med Innovative Property är enkelt och våra experter på Costa del Sol gör sitt yttersta för dig som kund för att du skall känna dig trygg med din fastighetsaffär.Hus i Spanien Lägenheter Costa del Sol Hus i Marbella Lägenheter i Spanien Bostad Costa del Sol Köpa Bostad i Spanien Villa i Marbella marbella property for sale marbella, house for sale marbella bolig i spania bolig i spanien hus i spania hus i spanien

Lägenheter Fuengirola

bolig costa del sol

Innovativ Property Sl. har byggt upp ett bra urval av experter som kan hjälpa våra kunder att finna dom mest attraktiva fastigheterna utan att undanröja rättsliga tvivel och hitta de bästa finansiella erbjudandena. Förutom att hitta de bästa fastighetsaffärerna kan vi också hjälpa till att sätta dig i kontakt med våra topp advokater och banker som talar ditt språk och kan hjälpa till. Innovativ Property har ett stort urval av lägenheter och hus i spanien.

REGISTSTRERA DIG HÄR OCH FÅ VÅRAN TVÅNGSFÖRSÄLJNINGS LISTA!